Om

Nye ejere med nye planer for Skødshoved Badehotel

Den 18. december 2019 skrev Steffen Damborg og Werner Krogh Sørensen under som købere af Skødshoved Badehotel ved havnen. Steffen har i forvejen sommerhuset Spiræavej 2 lige over for havnen og kender stedet godt.

Det er et par herrer med stor erhvervserfaring, der nu går i gang med at udvikle badehotellet. Steffen er uddannet ved Aarhus Universitet, i Tyskland og USA og arbejder med digital udvikling. Han har sit eget digitale konsulentfirma og sidder i en række bestyrelsesposter herunder det lokale elselskab NRGi. Werner har en håndværksmæssig baggrund, og har senere arbejdet med virksomhedsledelse, internationalt og i Danmark. Nu har han sit eget konsulentfirma, der arbejder med projektudvikling, virksomhedsudvikling, fundraising og organisationsudvikling. Begge bor i Aarhus.

Her i foråret smøger de ærmerne op for at sætte badehotellet i stand. Deres planer går ud på at udleje husets lejligheder og faciliteter, som sommerudlejning/værelsesudlejning eller som bed and breakfast.  Der vil også være muligheder for at leje værelser, hvis man lige har brug for lidt ekstra plads til gæster i sommerhuset. Festlokaler videreføres i et andet format, hvor der vil være fokus på fester, arrangementer og eventuelle aktiviteter fra lokale eller eksterne aktører. Kiosken videreføres. Pølsevognen fortsætter med et udvidet sortiment med burgere og andet godt. Restaurationen forsøges i perioder genåbnet i en enkel form, der tilgodeser lokalområdets behov. Ellers udlejes lokalerne til fester og kursusdage for virksomheder og foreninger. Tanken er så, at maden skal leveres udefra eller efter aftale. De nye ejere vil gerne i dialog med aktører i nærområdet for at indlede samarbejde og deltage i aktivitetsskabelse i området. Med andre ord, de nye ejere vil gerne samarbejde og modtager gerne ideer til koncept og aktiviteter.

– Vi håber på, at vi sammen med alle de gode lokale kræfter kan skabe liv og aktivitet på Skødshoved Badehotel til glæde for områdets beboere, sommerhusgæster og sejlerne, siger Steffen Damborg.

De to nye ejere er allerede godt i gang med at drøfte muligheder med havnen, som jo gerne skal sende kunder fra bådene op over kajen og hen til hotellet.

Tanken er at badehotellet skal skabe mere liv på og omkring havnen på en måde, der tilgodeser behovet for at nyde stedet uden at roen og glæden ved naturen i området spoleres. Sådan falder de to ejeres ideer fint i tråd med, hvad de fleste af sommerhusejerne og havnens brugere nok ønsker.

– Vi er i fuld gang med at udarbejde planer for udviklingen af badehotellet. Derfor modtager vi gerne input fra lokale og eksterne samarbejdspartnere i området Vi tror på, at vi med lokale partnerskaber og opbakning kan skabe fornyet liv på hotel og havn. Og lige nu er alle gode ideer velkomne, fortsætter Werner Krogh Sørensen begejstret.

Hvis nogen har ideer og forslag til de to nye ejere. så kan man ringe eller sende en mail til: wernerkrogh@gmail.com (telefon 2233 0623) eller send en                          E-mail: Skodshovedbadehotel@gmail.com